Bejelentés


Ashraf taxisofőr honlapja T:+962775561341, e -mail: ashraf.taxi505@gmail.com


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

       Kedves Látogató! 

Ashraf Algtaimatnak hívnak, 6 évig éltem Magyar o-on. Most Aqabában élek a családommal. Taxisofőrként többnapos kirándulásokra viszem a nyaralókat egész Jordániában. Beszélek magyarul és angolul. Amennyiben irsz majd nekem, kerlek hagyd meg a levelben a mobil szamod is!

Szeretném figyelmedbe ajánlani úticéljaim fontosabb állomásait: Petra, Wadi rum (sivatag), Hammamat Ma in (vízesés), Nebó hegy, Madaba(keresztény város), Holt tenger, Amman- Jerash, Tafila -Karak, Am kais -Ajelon.

 Aqabába is elkalauzollak. Szórakozási lehetőségek Aqabában: hajókázás (glassboat), tengerpart (korall sziget), bazár stb...

Miért éri meg taxival utazni? Először is, mert kedvezőbb az ára, mint általában a szervezett utaknak, vagy ha autót bérelsz. Kényelmesebb, mert nincs sorbanállás, nem kell a többi 39 utashoz igazodni, ha valahol még maradni szeretnél, akkor maradunk. Olyan helyeket ismerhetsz meg, amelyeket a szervezett utakon nem biztos, hogy láthatsz. Megismerheted velem az igazi arab kultúrát, embereket,tájakat,ízeket.

Felszereltség: Klimatizát, tiszta 4 személyes taxival es 7 szemelyes minibusszal állok rendelkezésre. Egyéni nyaralóknak előzetes egyeztetést követően repülőtéri transzfert is vállalok Aqabába vagy Ammanba.

Mielőtt utaznál, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy tájékozódj mindenről! Kellemes nyaralást kívánok!

Ashraf T:+962775561341+962772200579 , e -mail: ashraf.taxi505@gmail.com

 

Azalábbi üzenetküldéshez a saját(!) e- mail címét írja be, mert csak akkor tudok rá válaszolni!

Üzenetküldés
Gyors üzenet Ashrafnak!

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!